چهار شنبه 15 تیر 1401
کد خبر: 14912
تعداد بازدید: 646

زمزمه ممنوع‌التصویری گرشا رضایی قوت گرفت

این خواننده پاپ که کارنامه نسبتا موفقی در حوزه موسیقی طی روزهای اخیر خبرساز شده و گویا زمزمه ممنوع التصویری وی از سوی رسانه صداوسیما کلید خورده است.

خبریک - ارگان مطبوعاتی صداوسیما در ادامه نوشت:

* تفریحات معمول این روزها هم حالا در جرگه فراغت‌های لاکچری دسته‌بندی می‌شود. وقتی قیمت بلیت رسمی یک کنسرت در تهران ۷۰۰هزار تومان است و تازه در بازارهای غیررسمی تا چندمیلیون خرید و فروش می‌شود یعنی موسیقی و کنسرت هم دارد محدود به یک طبقه اجتماعی خاص می‌شود.

* حالا فکر کنید با هر مشقتی این بلیت را تهیه می‌کنید و پول آن را می‌پردازید اما وقتی به کنسرت می‌روید در کمال تعجب متوجه می‌شوید صدای خواننده که قرار بوده به‌صورت زنده در پیش چشم شما اجرا شود دارد در سیستم پخش‌های بزرگی پخش می‌شود و خواننده نسبتا محترم فقط روی آن آهنگ لب‌خوانی می‌کند. اتفاقی که اهالی موسیقی به آن پلی‌بک می‌گویند. سابقه این کار در کنسرت‌های موسیقی زیاد است، از علیرضا افتخاری، خواننده آواز ایرانی بگیرید تا گروه‌های تازه‌تری همچون ماکان بند.

* برخی هم بوده‌اند که آن‌قدر این کار را معمول می‌دانستند که به شکل عجیبی حتی از آن حرف می‌زده‌اند. این موضوع اما در میانه کنسرت‌ها برخی از آنها را هم رسوا کرده است. به این معنا که صدای خواننده در حالی پخش می‌شده که او روی صحنه در حال سرفه بوده‌است! ماجرای تازه هم مربوط به خواننده پاپی است که در زاهدان همین تکنیک را به کار بسته و وقتی با اعتراض تماشاگران روبه‌رو شده به تحقیر با مخاطب کنسرت رفتار کرده‌است.

* از نوع رفتار سخیف او که بگذریم باید بدانیم پلی‌بک در جریان یک کنسرت مصداق واقعی و آشکار یک کلاهبرداری است. برخی از منتقدان این کار حتی عنوانی هم برای این خواننده‌ها مشخص کرده‌اند و به آنها خواننده‌های جعلی می‌گویند «فیش در گلدان»! به این معنا که فیش کابل میکروفن آنها در گلدان است اما صدای‌شان به گوش مخاطبان می‌رسد.

منبع : جام جم



خبر یک + پر بیننده ترین
آخرین خبر پر بحث ترین
طراحی و پیاده سازی: راد وب