جمعه 06 خرداد 1401
کد خبر: 14259
تعداد بازدید: 292

هشدار؛ گوشت و جگر را هرگز اینطور مصرف نکنید

مشاور رئیس سازمان دامپزشکی گفت: مردم از خرید گوشت از سوپرگوشت‌ها و هایپرمارکت‌ها که تحت نظارت دامپزشکی هستند، نگرانی نداشته باشند و در صورت کشتار سنتی نیز، باید پس از ۲۴ ساعت نگهداری لاشه در یخچال، نسبت به مصرف آن اقدام کنند. همچنین از مصرف جگر خام‌و نیمه پخته خود داری کنند.

مشاور رئیس سازمان دامپزشکی گفت: با تشدید فعالیت یک نوع ویروس مشترک میان دام و انسان، یک نفر در اثر ابتلا به تب کریمه کنگو جان خود را از دست داد.

 

امین اسدی گفت: از ابتدای سال تاکنون ۷ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند که متاسفانه یک نفر جان خود را از دست داده است. اگر مردم توصیه‌های دامپزشکی را با جدیت رعایت کنند، نگرانی در ارتباط با مصرف گوشت و جگر وجود نخواهد داشت.

هشدار؛ گوشت و جگر را هرگز اینطور مصرف نکنید

به گفته او، دامداران ضمن سم‌پاشی اسطبل‌ها و واحد‌های دامداری، باید نسبت به رعایت موارد بهداشتی و استفاده از دستکش و ماسک اقدام کنند تا ترشحات خونی دام‌های مبتلا، خطر آفرین نشود.

مشاور رئیس سازمان دامپزشکی گفت: مردم از خرید گوشت از سوپرگوشت‌ها و هایپرمارکت‌ها که تحت نظارت دامپزشکی هستند، نگرانی نداشته باشند و در صورت کشتار سنتی نیز، باید پس از ۲۴ ساعت نگهداری لاشه در یخچال، نسبت به مصرف آن اقدام کنند. همچنین از مصرف جگر خام‌و نیمه پخته خود داری کنند.

طبق اعلام سازمان دامپزشکی کشور، با آغاز فعالیت کنه‌ها در فصل گرما و تشدید شیوع بیماری تب کریمه کنگو به عنوان ویروس مشترک میان دام و انسان، دامداران باید از له کردن و دست زدن کنه روی بدن دام خودداری و مردم هم از خوردن گوشت‌های نیمه پخته و جگر خام اجتناب کنند؛ چرا که این ویروس در برابر گرما حساس است و با گرما از بین‌ می‌رود.

منبع : باشگاه خبرنگاران



خبر یک + پر بیننده ترین
آخرین خبر پر بحث ترین
طراحی و پیاده سازی: راد وب