محمد سبزهزاری اظهار کرد: در بررسی نقشههای پیشیابی، امروز هم در بخشهایی از مناطق جنوبی، غربی، مرکزی و شمالی وقوع دماهای ۴۹ درجه و بالاتر مورد انتظار است.
وی افزود: تا اوایل هفته آینده نیز با استقرار جریانات جنوبی و مرطوب در صبحگاه و شامگاه به تناوب شاهد افزایش رطوبت، شرجی و مه رقیق در مناطق ساحلی، جنوبی، شرقی و مرکزی خواهیم بود.
سبزهزاری افزود: امروز بادها در مناطق جنوبی و جنوب شرقی متوسط گاهی شدید خواهد بود و احتمال وقوع غبار محلی نیز در این مناطق وجود دارد و شمال خلیج فارس نیز مواج است.
مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانهروز گذشته اهواز با ۴۹.۸ و دهدز با ۲۵.۲ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شدهاند. در این مدت تغییرات دمای اهواز بین ۲۹.۷ و ۴۹.۸ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.